Kreditkort med Cashback

Cashback kreditkort är precis vad det låter, med ett cashback kort får du en andel pengar tillbaka vid varje köp du gör via ditt registrerade cashback-kort. Att skaffa sig ett cashback-kort ger känslan av en inblick i framtiden, samt en känsla av ren lyx och prestige. Men vilket kreditkort med cashback ska man välja då? Detta behöver du inte oroa dig för, med vår hjälp kommer du finna ditt ultimata cashback-kort som för dig in på en resa av total lyx och andra grymma förmåner. 

Bäst kreditkort med cashback

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard är det bästa kreditkortet med cashback 2023. Kreditkortet är helt utan årsavgift. Det ger dig även bonus på upp till 4% på alla dina köp!

De Bästa Bonuskorten

Re:member Flex
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
Upp till 56 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

9,74 – 24,74 %

VALUTAPÅSLAG
1,75 %
Uttagsavgift
3,00 %, minst 35 kr
Läs mer

Re:member flex är ett kreditkort som vi rankar som ett av de bästa kreditkorten på marknaden 2021. Kreditkortet är helt utan årsavgift och ger dig rabatt i över 300 e-butiker! Kortet har en flexibel och individuell ränta som sätts utefter just dig. När du tecknar ett Re:member flex kreditkort får möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år, och JUST NU erbjuder de 15 öre rabatt på drivmedel när du tankar på Preems bemannade bensinstationer!

Bank Norwegian
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
45 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

19,99 %

VALUTAPÅSLAG
1,75 %
Uttagsavgift
Ingen
Läs mer

Norwegian kreditkort är även detta kort väldigt populärt på marknaden då det har ett mycket bra bonussystem och årsavgiften är gratis. Köper du dina resor med kreditkortet så ingår gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd och är ett perfekt kreditkort på resan för 2021. Dina köp är dessutom räntefria i 45 dagar!

Resurs Gold
Ansök
Maxkredit
150 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
60 dagar
Årsavgift

245 kr

Ränta

12,36 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
2,97 %, minst 35 kr
Läs mer

Supreme card Gold är ett väldigt omtyckt bonuskort som ger dig bonus på dina inköp, de erbjuder även sex månader utan ränta på dina delbetalningar. Kortet har även en väldigt hög kreditgräns och du kan som högst få en kredit på 150 000 kr.

Resurs Classic
Ansök
Maxkredit
30 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
60 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

4,15 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
2,97 %
Läs mer

Detta kreditkort har en hög beviljandegrad och passar de flesta människor mycket väl. Har du tidigare haft ekonomiska bekymmer kan detta vara ett bra alternativ för dig. Du har även hela två månader räntefritt på dina köp med kreditkortet.

Marginalen Gold
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
50 dagar
Årsavgift

195 kr

Ränta

16,90 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
3,00 %, minst 35 kr
Läs mer

Marginalen Gold är ett riktigt bra allround kreditkort och passar mång väl. Första årsavgiften bjuder Marginalen Bank på helt gratis och du får även försäkringar både när du reser och shoppar. Detta i kombination med deras återbetalningstider gör detta kreditkort till en folkkär favorit!

Marginalen Traveller
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
50 dagar
Årsavgift

395 kr

Ränta

16,90 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
3,00 %, minst 35 kr
Läs mer

Marginalen Traveller är ett annat kreditkort framtaget av Marginalen Bank som erbjuder ett bonussystem som du kan använda för att köpa flygbiljetter, boka hotell, hyra en bil på resan eller andra reseupplevelser. Som namnet föreslår är detta bonuskort anpassat för resor och har förutom deras otroligt bra bonussystem även två helt betalningsfria månader per år!

Komplett Bank Mastercard
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
50 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

21,40 %

VALUTAPÅSLAG
1,75 %
Uttagsavgift
0 %
Läs mer

Komplett Kreditkort är ett bonuskort som anses vara det bästa bonuskortet 2021! Det är ett extremt konkurrenskraftigt bonuskort som ger dig bonus på alla köp och du får 1-4 % cashback i form av bonuspoäng på vad du än handlar med kreditkortet. Förutom detta så är även alla varuköp räntefria i upp till 50 dagar och försäkringar är till och med inkluderade direkt på kortet!

OKQ8 Kreditkort
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
45 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

14,95 %

VALUTAPÅSLAG
2 %
Uttagsavgift
3,00 %
Läs mer

OKQ8 Bensinkortet är ett av de största och mest populära bensinkorten i sverige. Bensinkortet erbjuder reseförsäkring samt rabatt på drivmedel upp till 20 öre per liter, kreditkortet har även andra erbjudanden, kampanjer och rabatter som du får med kortet när du handlar på deras stationer. Du har 45 dagar räntefritt på dina kreditkortsköp och även två räntefria månader per år, kreditkortet har även en låg ränta på 14,95 % om du skulle behöva ha kvar dina utlägg under en period. OKQ8 bensinkortet har en hög kreditgräns som är individanpassad och kan gå upp till 100 000 kr.

Cashback kreditkort

Vi jämför flera cashback kort för att hjälpa dig hitta det kreditkort med cashback som fungerar bäst för dig. Vi listar bäst rankade kreditkort med cashback som följer av ett brett urval. Det som skiljer bonus och cashback åt är att det följer en hel del fördelar med cashback kreditkort. Du erhåller konkreta pengar vid varje köp du gör istället för att samla ett par bonusar som ger andra slags förmåner, därtill krångla med ett bonussystem. Slutligen passar ett kreditkort med cashback utmärkt för dig som spenderar pengar och inte önskar spara till något i form av bonuspoäng.

Bästa kreditkort med cashback

Här finner du en mängd olika kreditkort med cashback, med diverse varierande förmåner som varierar beroende vad du vill ha. Till exempel kan kortens kreditgräns vara väldigt varierande, mellan maxkredit 100 000 kr och maxkredit 150 000 kr. Här förekommer de flesta populära korten, såsom American Express eller Supreme Card Gold med grymma förmåner. Vidare hittar du det bästa kreditkortet med cashback "Marginalen Gold" med en årsavgift 0 kr det första året, försäkring vid shopping och resor. Med en maxkredit 100 000 kr, samt en uttagsavgift på enbart 3 procent. Om du istället är mer intresserad av att resa så har Marginalen Bank ett annat kreditkort med cashback; "Marginalen Traveller". Där ingår ett två betalningsfria månader per år, därtill erhåller du poäng för varje köp du gör via Marginalen Traveller. Med de poäng du samlar kan du boka flygbiljetter, hotell, hyrbil eller andra upplevelser. Även detta kort har maxkredit 100 000 kr med uttagsavgift på 3 procent.

Innehållsförteckning

Vad är ett cashback kort?

Cashback är vad det låter, du får pengar tillbaka. Ett så kallat cashback kort har vuxit sig allt mer populärare och större, den främsta förmånen med ett kreditkort med cashback är konceptet att du får pengar tillbaka, vid varje köp som registreras med kortet. Det är just detta som skiljer ett kreditkort med cashback från ett kreditkort med bonus. Procentsatsen som återbetalas brukar ligga omkring 1-3%, där en del cashback kort har väldigt hög cashback och andra lite lägre.

Att nyttja ett kreditkort med cashback innebär att typ av sparande i form av pengar, istället för att enbart spendera pengar får du möjlighet att spara en del genom att du återbetalas en andel av köpen du gör, där du lyckas spara tillbaka en del pengar. Ett annat sätt att se på cashback är i form av en rabatt, då du mer eller mindre får ett lägre pris och sparar en del pengar när du får tillbaka en viss del. Skillnaden är emellertid att du får priset "avdraget" i slutet av månaden, till skillnad från en rabatt där du får priset avdraget direkt i kassan.

När ska man skaffa ett cashback kort?

Beroende på cashback kort så finns det väldigt varierande förmåner och olika erbjudanden, det innebär att en person som önskar skaffa ett cashback kort kan se väldigt olika ut och ha olika behov av det. Men i allmänhet fungerar ett cashback kort utmärkt för den som spenderar pengar, det kan gälla vid shopping, resande, tankning av bil eller liknande. Eller för den som helt enkelt önskar få tillbaka pengar och generera ett sparande vid diverse köp. I jämförelse med kreditkort med bonus är att ägaren av ett sådant kort har mer nytta av att spara poäng, vid exempelvis flygresor då denne personen reser mycket. Men är du ointresserad av att samla poäng och istället önskar få tillbaka pengar konkret, så är cashback kort ett bättre alternativ för dig.

Bra att veta om kreditkort med cashback

Som med allt annat i livet, gällande olika köp är det viktigt att sätta sig in i produktutbudet för att ta reda på vad just du behöver och är ute efter. Till exempel vad korten erbjuder för slags försäkringar, rabatter och andra förmåner. Därtill finns det en del avgifter som är bra att känna till. Något som du bör se över är kortets årsavgift, då avgiften kan vara väldigt varierande från en årsavgift 0 kr och till exempel på 420 kr. Så även om det ser ut i första anblick som en hög cashback så är det trots det viktigt att se till årsavgiften, så att årsavgiften inte överstiger den cashback i slutändan. Så är du ute efter ett cashback kort så gäller det att blir påläst om det kort som passar bäst för dig, det bästa tillvägagångssättet för att hitta ditt optimala kort är att du helt enkelt väljer det kort som överensstämmer bäst med din livsstil.

Kreditkort med cashback: Betyder cashback pengarna tillbaka?

Det huvudsakliga och utmärkande för kort cashback är konceptet att vid varje köp får du i slutet av månaden en återbäring, i form av riktiga pengar. Till skillnad från kreditkort med bonus, som tillhandahåller ett poängbaserat bonussystem där du istället samlar bonuspoäng som kan användas vid bokning av exempelvis flyg, hotell eller liknande. Givetvis varierar antal kr återbäring beroende på vad det är för kort samt dess cashback.

Sammanfattning om kreditkort med cashback

Kreditkort cashback är ett växande och allt mer populärt alternativ till vanligt kreditkort, eftersom du genererar pengar vid samtliga köp med kortet. Till skillnad från kreditkort med bonus så får du riktiga pengar utbetalade varje månad där du är fri att fördela pengarna hur du än önskar. Vid samtliga köp gäller det emellertid att det görs en liten efterforskning på vilket produktköp som passar dig bäst, inte minst när det finns idag ett stort utbud med oändligt många valmöjligheter att välja mellan. Därefter är det viktigt att ta reda på vad diverse kreditkort cashback erbjuder och vad deras avgifter ligger på. Det slutliga valet av kreditkort cashback baserad på vilken av dem som överensstämmer bäst med din livsstil, eftersom det kortet kommer att gynna dig bäst ekonomiskt sett.

menuchevron-downcross-circle