Kreditkort med bonus på allt

Är du i sökandet efter ett kreditkort och önskar därtill samla bonuspoäng på detta? Vad som rankas som det bästa kreditkortet behöver nog inte helt och hållet vara subjektivt, i vissa fall kan en del kreditkort med bonus vara mer överlägsna andra och att föredra. Å andra sidan har diverse personer olika behov och önskemål.

Bäst bonuskort 2023

Re:member Flex

Re:member flex rankas som det bästa bonuskortet 2023. Kreditkortet är helt utan årsavgift. Det ger dig även rabatter samt bonus på köp, inklusive bensin.

Re:member flex är helt enkelt det bästa bonuskortet på marknaden 2023.

De Bästa Bonuskorten

Re:member Flex
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
Upp till 56 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

9,74 – 24,74 %

VALUTAPÅSLAG
1,75 %
Uttagsavgift
3,00 %, minst 35 kr
Läs mer

Re:member flex är ett kreditkort som vi rankar som ett av de bästa kreditkorten på marknaden 2021. Kreditkortet är helt utan årsavgift och ger dig rabatt i över 300 e-butiker! Kortet har en flexibel och individuell ränta som sätts utefter just dig. När du tecknar ett Re:member flex kreditkort får möjlighet att utnyttja två betalningsfria månader per år, och JUST NU erbjuder de 15 öre rabatt på drivmedel när du tankar på Preems bemannade bensinstationer!

Bank Norwegian
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
45 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

19,99 %

VALUTAPÅSLAG
1,75 %
Uttagsavgift
Ingen
Läs mer

Norwegian kreditkort är även detta kort väldigt populärt på marknaden då det har ett mycket bra bonussystem och årsavgiften är gratis. Köper du dina resor med kreditkortet så ingår gratis reseförsäkring och avbeställningsskydd och är ett perfekt kreditkort på resan för 2021. Dina köp är dessutom räntefria i 45 dagar!

Resurs Gold
Ansök
Maxkredit
150 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
60 dagar
Årsavgift

245 kr

Ränta

12,36 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
2,97 %, minst 35 kr
Läs mer

Supreme card Gold är ett väldigt omtyckt bonuskort som ger dig bonus på dina inköp, de erbjuder även sex månader utan ränta på dina delbetalningar. Kortet har även en väldigt hög kreditgräns och du kan som högst få en kredit på 150 000 kr.

Resurs Classic
Ansök
Maxkredit
30 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
60 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

4,15 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
2,97 %
Läs mer

Detta kreditkort har en hög beviljandegrad och passar de flesta människor mycket väl. Har du tidigare haft ekonomiska bekymmer kan detta vara ett bra alternativ för dig. Du har även hela två månader räntefritt på dina köp med kreditkortet.

Marginalen Gold
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
50 dagar
Årsavgift

195 kr

Ränta

16,90 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
3,00 %, minst 35 kr
Läs mer

Marginalen Gold är ett riktigt bra allround kreditkort och passar mång väl. Första årsavgiften bjuder Marginalen Bank på helt gratis och du får även försäkringar både när du reser och shoppar. Detta i kombination med deras återbetalningstider gör detta kreditkort till en folkkär favorit!

Marginalen Traveller
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
50 dagar
Årsavgift

395 kr

Ränta

16,90 %

VALUTAPÅSLAG
1,97 %
Uttagsavgift
3,00 %, minst 35 kr
Läs mer

Marginalen Traveller är ett annat kreditkort framtaget av Marginalen Bank som erbjuder ett bonussystem som du kan använda för att köpa flygbiljetter, boka hotell, hyra en bil på resan eller andra reseupplevelser. Som namnet föreslår är detta bonuskort anpassat för resor och har förutom deras otroligt bra bonussystem även två helt betalningsfria månader per år!

Komplett Bank Mastercard
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
50 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

21,40 %

VALUTAPÅSLAG
1,75 %
Uttagsavgift
0 %
Läs mer

Komplett Kreditkort är ett bonuskort som anses vara det bästa bonuskortet 2021! Det är ett extremt konkurrenskraftigt bonuskort som ger dig bonus på alla köp och du får 1-4 % cashback i form av bonuspoäng på vad du än handlar med kreditkortet. Förutom detta så är även alla varuköp räntefria i upp till 50 dagar och försäkringar är till och med inkluderade direkt på kortet!

OKQ8 Kreditkort
Ansök
Maxkredit
100 000 kr
RÄNTEFRIA DAGAR
45 dagar
Årsavgift

0 kr

Ränta

14,95 %

VALUTAPÅSLAG
2 %
Uttagsavgift
3,00 %
Läs mer

OKQ8 Bensinkortet är ett av de största och mest populära bensinkorten i sverige. Bensinkortet erbjuder reseförsäkring samt rabatt på drivmedel upp till 20 öre per liter, kreditkortet har även andra erbjudanden, kampanjer och rabatter som du får med kortet när du handlar på deras stationer. Du har 45 dagar räntefritt på dina kreditkortsköp och även två räntefria månader per år, kreditkortet har även en låg ränta på 14,95 % om du skulle behöva ha kvar dina utlägg under en period. OKQ8 bensinkortet har en hög kreditgräns som är individanpassad och kan gå upp till 100 000 kr.

Kreditkort med bonus på allt

För att du ska hitta det kreditkort med bonus som är bäst lämpad för dig, gäller det alltså att du läser på om de olika utbuden då valmöjligheterna är många. Det första steget du behöver ta är att nå insikt om vilket typ av kreditkort du önskar, söker du till exempel ett kreditkort med bonus så kommer du hitta en mängd olika fördelaktiga alternativ här hos oss. Det finns till och med kreditkort som erbjuder bonus på alla köp, en innovativ idé för dig som ägare till kreditkort, för att du enkelt ska kunna spara pengar bättre och samtidigt få det lite roligare vid spenderandet av pengar med olika bonusar. Slutligen finns det olika typer av bonusar, en del kreditkort erbjuder bonus i form av poäng, medan andra erbjuder det i form av cashback. Därför måste du ta reda på vilken typ av bonus du är ute efter. De olika typerna presenteras öven nedan.

Kreditkort bonus på alla köp

Nedan följer en rad alternativ kreditkort med bonus, med en mängd olika erbjudanden där de allra flesta erbjuder årsavgift 0 kr, räntefria dagar och andra fördelaktiga förmåner. Där det bästa kreditkortet för dig är utvalt och listat.

  • Re:member flex är det kort. som vi har rankat som det bästa kreditkortet 2023. Det finns ett flertal anledningar till att just detta kort är populärt. Med årsavgift 0 kr, det föreligger rabatter i över 300 e-butiker samt en väldigt flexibel individuell ränta. För dig som vill teckna Re:member så medföljer det två betalningsfria månader på år. Dessutom erbjuds det 15 öre rabatt per liter på drivmedel, vid tankning på Preems bemannade bensinstationer. Därtill ligger kreditgränsen på 100 000 kr för Re:member flex.
  • Supreme Card Gold: är en av de kreditkort med bonus som är väldigt populära och fördelaktiga. Supreme Card Gold ger dig bonus på alla köp, därtill erbjuder dem sex månader räntefri delbetalning. Något som utmärker Supreme Card Gold är att det är ett av få kort som erbjuder kreditgräns på 150 000 kr. Här föreligger det emellertid en liten årsavgift på 245 kr.
  • Bank Norwegian: blir ett allt större kort på marknaden. Med ett väl fungerande och enkelt bonussystem, som dessutom har årsavgift 0 kr. Det utmärkande för Bank Norwegian är att avbeställningsskydd samt en kompletterande reseförsäkring ingår, men även de räntefria dagar upp till 45.
  • Komplett bank Mastercard: Med komplett Bank Mastercard får du bonus på alla köp, det medföljer 1-4 % bonus på alla köp och samtliga varuköp är räntefria dagar upp till 50. I Komplett Bank Mastercard är försäkring inkluderat, med dessutom årsavgift 0 kr.
  • Marginalen Traveller: En av det bästa kreditkortet med bonus som vi har listat hos oss. Även detta kort erbjuder årsavgift 0 kr och samt kreditgräns 100 000 kr. Detta kort syftar till dig som älskar att resa och önskar samla bonuspoäng till flygresor, hotell eller hyrbil.
Innehållsförteckning

Bästa bonus för kreditkort: poäng eller cashback

Kreditkort med bonus är mångtydigt, att få bonus på alla köp kan innebära flera saker. Bonusen kan vara i form av poäng eller så kallad cashback, varav den sista är den vanligare varianten. Kreditkort som ger cashback innebär som det namnet avslöjar, vid köp av sådant kreditkort ges en återbäring av slutet av månaden, det vill säga en andel av pengarna för köpet får du tillbaka. Kreditkort med bonus fungerar istället på följande vis, för varje krona spenderad erhåller du bonuspoäng där poängen brukar ligga mellan 0.3-2 % men varierar beroende på kort. Dessa poäng kan sedan lösas in för att använda till bokning av hotell, flygresa eller hyrbil.

Det bästa kreditkortet med bonus är listat som bland annat Bank Norwegian Mastercard, detta kort ger 0,5 % i bonus för vardagliga inköp, 4 % för lågprisbiljetter samt 10 % för flex-biljetter. Ett av de bästa kreditkortet listat med cashback är Komplett Bank Mastercard. Med Komplett Bank Mastercard får du istället 0,5 % i cashback på vanliga köp och 1 % på köp över 20 000 kr och slutligen 4 % på köp hos komplett.se. De olika kreditkorten är listade hos oss så att du enkelt och på ett smidigt sätt kan jämföra samtliga, om du är mindre bekant med bonus och cahsback.

Finns det verkligen kreditkort med bonus på allt?

När det talas om kreditkort med bonus på allt så refereras detta ofta till att du som ägare till ett kreditkort med bonus, erhåller en typ av bonus för varje köp du gör. Vad bonusen är och hur stor den är varierar beroende på kort. Men givetvis finns det en begränsning på vad bonusen hur nyttjas och användas till. Även om Bank Norwegian Mastercard rankas som det bästa kreditkortet med bonus så innebär det emellertid inte att kortet kan ge bonus på exempelvis fakturor, andra flygbolags biljetter än de som är kopplade till kortet. Trots det att det finns kreditkort som erbjuder väldigt många bonusar och förmåner så betyder det inte att vart bonusen kan inkluderas är obegränsat.

Men självklart är det intresseväckande och önskvärt med ett kort som kan bäst uppnå kravet på bonus på alla köp. Är du intresserad av detta så ska du se över Supreme Card Gold från Resursbank då de uppfyller detta bäst. Supreme Card Gold är perfekt för shopping, resande, mat, tankning och annat lyx. Med dessutom årsavgift 0 kr och en maxkredit 150 000 kr, i kombination med bonus på alla köp har gjort detta kort väldigt populärt. Detta är känt för att vara det bästa kreditkortet av en anledning. Poängen med dessa kreditkort är vidare att passa för olika individer med specifika behov och det är därför kortens förmåner är även varierande. Därför behöver du som är intresserad av att skaffa det bästa kreditkortet med bonus, ta reda på vilket som passar dig eftersom du då kommer få bonus på det allra mesta.

Viktigt att tänka på vid val av kreditkort med bonus på allt

Vid ditt val av kreditkort med bonus på allt är det viktigt att ta en del saker i beaktande. Som vid alla köp är det nödvändigt att läsa på om din produkt och det utbud som finns, anledningen till detta är att det finns stora valmöjligheter när det kommer till kreditkort. Därtill erbjuds olika och ibland specifika förmåner med hänsyn till kundens tänkbara behov. Det är därför en väldigt god idé att jämföra kreditkort med bonus på alla köp, för att ta reda på vilken typ av bonus som man är ute efter.

Att jämförande av kreditkort är väsentligt givet dina specifika preferenser är en anledning men inte den enda. Att välja det bästa kreditkortet är minst lika viktigt för att du ska få ett kreditkort med så låga avgifter som möjligt samt spara så mycket pengar som möjligt på det, snarare än att gå med förlust på det. Du behöver till exempel se till kortets karaktär, i form av kreditkortets ränta, årsavgift, försäkringsavtal och resterande förmåner. Det är därefter viktigt att inte låta dig luras av an hög cashback som typ av bonus, om det är så att årsavgiften är väldigt hög för att årsavgiften helt enkelt inte ska överstiga din cashback.

Vill du lära dig mer om hur du hittar kreditkort med de bästa fördelarna eller hur man optimerar sin ekonomiska situation bör du läsa på mer om ekonomi i största allmänhet, förslagsvis via pålitliga nyhetskanaler och hemsidor.

Sammanfattning av kort med bonus på alla köp

När det kommer till att välja kreditkort och tillhörande förmåner med olika typer av bonus, kan det vara svårt i första anblick att veta vilket kort du bör välja givet den stora valmöjligheten av kort. Här på vår hemsida förenklar vi arbetet för dig någorlunda, vi listar ett flertal kreditkort med cashback och bonus så att du kan välja det kreditkort som passar dig bäst.

Ett av de främsta kreditkorten är Komplett Bank Mastercard och Supreme Card Gold, då den sistnämnda bland annat kan ge full bonus på det mesta.

Men är du exempelvis mer intresserad av att resa och gör det möjligen jobbrelaterat så bör du ansöka om kreditkortet Bank Norwegian Mastercard. F

ortsättningsvis så finns det kreditkort som kan ge mer eller mindre bonus på alla köp. Till exempel så kan du använda bonuspoäng till att boka en flygbiljett, men du kan emellertid inte använda poängen till att köpa ett annat flygbolags biljetter. Det förutsätter således att du känner till vad just ditt specifika kreditkort kan erbjuda och vilka tjänster de tillhandahåller. Att välja rätt kort för dig innebär således att du väljer det kreditkort som uppfyller dina preferenser bäst, i termer av förmåner det erbjuder.

Därtill finns det andra anledningar till noga göra en jämförelse mellan de olika kreditkort som finns att välja mellan, givet att det finns väldigt varierande avgifter. Till exempel bör du vara medveten om att årsavgiften inte överstiger din cashback om du väljer ett kreditkort med cashback. Det kan vidare vara nödvändigt att se till kortets ränta, försäkringsavtal och liknande.

menuchevron-downcross-circle